BELANGRIJKE MEDEDELING:
BELANGRIJKE MEDEDELING: gezien de verdere evolutie van COVID-19 stellen wij het welzijn van onze klanten en ons personeel voorop. Vanaf woensdag 25 maart werken wij alleen op pasafspraak en op afspraak voor het eventueel ophalen van bestellingen. Alle vragen met betrekking tot jurken, bridesmaids, flowergirls kunt u ook vragen aan ons Bridal Sales Team op het nummer 010 808 1021. MEER INFORMATIE >

Inspiratie

Inspiratie

Laat je inspireren om je speciale trouwdag op jouw manier te maken. Van onze blog met de nieuwste bruidsjurk stijlen en tips en advies met ervaringen en verhalen van onze WED2B-bruiden. Je kan veel nuttige informatie vinden om je trouwdag gewoon perfect te maken. Blader door onze bruidsmerken om uw trouwjurk stijl te kiezen of vind de leverancier die je nodig zal hebben in onze trouwleveranciers gids.

 • Blog

  Blog

  Lees meer over de nieuwste trouw jurken die hier in onze bruidswinkels komen.

 • Trouwgids

  Trouwgids

  Alle details die je moet weten voor je bruiloft, van het kennen van je bruidsjurk vormen tot wat je kan verwachten bij een bezoek aan een van onze winkels. Het staat allemaal hier in de huwelijksgidsen.

 • Echte bruiden

  Echte bruiden

  Ontdek de verhalen van echte bruiden van bruiden die hun droomhuwelijks kleding bij WED2B vonden. Laat je inspireren voor je speciale dag met tips en advies van echte bruiden.

 • Huwelijks leveranciers

  Huwelijks leveranciers

  Op zoek naar de perfecte bruiloftsleverancier? Blader door onze map of locatie en breng je huwelijks visie tot leven.

 • Trouw Trends

  Trouw Trends

  Ontdek de laatste resultaten van onze WED2B-bruiloftsenquête, die u het meest recente inzicht geeft over moderne verlovingen en het plannen van bruiloften.

 • Onze Merken

  Onze Merken

  Bij WED2B willen we ervoor zorgen dat elke bruid die ons bezoekt de best mogelijke ervaring heeft tijdens het zoeken naar haar perfecte jurk.

© 2020 WED2B Limited. Registered in England 06969366. VAT No. 329030623.