Nou, als het gaat om een prinsessen jurk, wat is er daar nou niet mooi aan. Ze bevatten kant, glinstering en mooie details, de wow-factor rokken en zo veel meer! En als je op zoek bent naar een super romantische stijl zoals deze, dan zul jij dol zijn op onze Viva Bride Colllectie.

Echte romantiek

Er is een vrouwelijke schoonheid dat straalt in elke jurk van onze exclusiese Viva Bride Collectie. De ontwerpen combineren trendy en oogverblindende stoffen met speelse details, zoals een mooie illusie rug en flatterende halslijnen.

Deze romantische trouwjurken zijn ook ontworpen om je natuurlijke rondingen te accentueren, met fantastische rokken met gelaagde stof voor veel beweging en volume. Perfect voor een moderne prinses! Plus, als je van een beetje kleur houdt, is er een tint voor elke huidskleur, inclusief ivoor, oester, champagne, nude en een blush kleuren

Dus als je op zoek bent naar glamoureuze styling, oogverblindende stoffen en veel luxe details, dan is dit de collectie voor jou. Hieronder hebben we drie gloednieuwe Viva Bride-prinses-trouwjurken die nu in de winkel liggen, dus lees verder voor een exclusieve eerste blik op deze opwindende nieuwe ontwerpen ...

Sprookjesachtige magie

Vooraanzicht van prinses trouwjurk Violette van Viva Bride Trouwjurk: Violette van Viva Bride

Violette straalt glamour uit en is perfect voor bruiden die dromen van een klassiek sprookjeshuwelijk. Het indrukwekkend geborduurde kant en de romantische tule rok zijn gewoon een match made in heaven!

Delicate kralen en parels

Vooraanzicht van prinses trouwjurk Violette van Viva Bride Trouwjurk: Violette van Viva Bride

Het lijfje is bedekt met geborduurde kanten applicaties die doorlopen over de tailleband op de tule rok. Elke applicatie is ook versierd met kleine witte kralen en sierlijke parels om vanuit elke hoek een prachtige sprankeling te geven. Dan zijn er de off-the-shoulder Bardot-stijl bandjes, die het decolleté tot in de perfectie laten uit komen.

Prachtige tule

Achteraanzicht van prinses trouwjurk Violette van Viva Bride Trouwjurk: Violette van Viva Bride

De achterkant is voorzien van traditionele veters, die een geweldige pasvorm geven en ook extra ondersteuning bieden voor grotere bustes. Het opvallende kenmerk van dit ontwerp is echter de prachtige tule rok, die echt de belichaming is van prinses-elegantie. Het lichtgewicht materiaal is ontworpen om prachtig te draperen terwijl het zijn baljurkvorm behoudt. Voor nog meer show-stopping volume kun je ook verdubbelen met onze 153 en 163 onderrokken. Maak tot slot de look af met onze glinsterende Solstice-riem en onze passende koninklijke Royale tiara. Als alternatief, kijk voor vergelijkbare stijlen ook naar Grady en Star.

Liefelijk

Vooraanzicht van prinses trouwjurk Ferris van Viva Bride Trouwjurk: Ferris van Viva Bride

Prinses-trouwjurken gaan niet altijd over ballgown-rokken, zoals Ferris mooi laat zien. Dit zachte fishtail-silhouet, verkrijgbaar in ivoor of blos, is van top tot teen bedekt met prachtig kant. Er zijn ook uitzonderlijke details aan de achterkant en glinsterende heldere pailletten voor precies de juiste hoeveelheid sprankeling.

Een klassieke combinatie

Vooraanzicht van prinses trouwjurk Ferris van Viva Bride Trouwjurk: Ferris van Viva Bride

Het lijfje heeft zoveel prachtige details dat het moeilijk is om te weten waar te beginnen. De klassieke sweetheart halslijn loopt diep door en is super trendy en sexy. Dit wordt gecompenseerd door de brede kanten appliqué-bandjes, die veel mooie bedekking en ondersteuning bieden.

Het zit in de details

Achteraanzicht van prinses trouwjurk Ferris van Viva Bride Trouwjurk: Ferris van Viva Bride

We weten dat onze bruiden dol zijn op ontwerpen met veel details. aan de achterkant en deze jurk heeft zul je dit zeker zien! Er zijn tal van prachtige kanten applicaties en meer sprankeling rondom een stijlvolle rij bedekte knopen.

Extra glans

Achteraanzicht van prinses trouwjurk Ferris van Viva Bride Trouwjurk: Ferris van Viva Bride

it prachtige ontwerp werkt ook goed met een paar glinsterende accessoires. Probeer het met onze Leonie riem om je taille te accentueren, en de perfecte combinatie van onze Odetta sluiertopper en Maisie sluier. Ten slotte is onze Petal-tiara de perfecte finishing touch.

Maak een indruk

Volledige weergave van prinses trouwjurk Ferris van Viva Bride Trouwjurk: Ferris van Viva Bride

En tot slot is er de indrukwekkende zachte rok. We zijn super enthousiast over dit ontwerp, want het heeft de langste trein van al onze sheath-silhouetten en het is werkelijk adembenemend! Het ziet er geweldig uit tijdens je wandeling door het gangpad en vraag je coupeuse om er een bandje aan toe te voegen, zodat je hem voor de avond kunt vasthouden. Als je van deze zachte fishtail-stijl houdt, denken we dat je Natalia, Rosette of Melina ook leuk vindt.

Hemels

Volledig vooraanzicht van prinses trouwjurk Shannon van Viva Bride Trouwjurk: Shannon, een Platinum Edition-ontwerp van Viva Bride
Volledig vooraanzicht van prinses trouwjurk Shannon van Viva Bride Trouwjurk: Shannon, een Platinum Edition-ontwerp van Viva Bride

Eindelijk hebben we de ultieme prinses trouwjurken. Shannon, een Platinum Edition-ontwerp van Viva Bride, is echt een sprookjesachtige look. Er is een volledige rok, een prachtig gedetailleerd lijfje en een echt prachtige trein. Het komt ook in zowel ivoor als blush. Het is gewoon hemels!

Glinsterende decoratie

Vooraanzicht van prinses trouwjurk Shannon van Viva Bride Trouwjurk: Shannon, een Platinum Edition-ontwerp van Viva Bride

Het mooie lijfje heeft een mooie decolleté gecombineerd met kanten appliqué bandjes, de perfecte mix van stijl en bedekking. De detaillering is ook heel bijzonder en bevat delicate kralen en parels voor een volledig luxe afwerking.

Een show-stopping achterkant

Achteraanzicht van prinses trouwjurk Shannon van Viva Bride Trouwjurk: Shannon, een Platinum Edition-ontwerp van Viva Bride

Draai je om en je onthult nog meer wow-factorelementen. De achterkant heeft een opvallend kanten ontwerp dat je gasten de adem beneemt terwijl je langs hen loopt. De applicaties lopen ook door langs de achterkant van de rok en ook langs de extra lange trein.

Voeg wat volume toe

Achteraanzicht van prinses trouwjurk Shannon van Viva Bride Trouwjurk: Shannon, een Platinum Edition-ontwerp van Viva Bride

De prachtige rok is super veelzijdig. Het heeft een A-lijn silhouet, maar bruiden die op zoek zijn naar een rok met baljurk, kunnen een of twee van onze onderrokken op elkaar leggen om hun ideale vorm te creëren. De keuze is aan jou! Accessoires met een paar glinsterende extra's, zoals onze prachtige Solstice-riem en onze prinseswaardige Regency-tiara. Je zult echt de schoonheid van de bal zijn!

Klik hier om meer prinses trouwjurken te vinden of hier om de volledige Viva Bride-collectie te zien. Probeer je favorieten uit bij de dichtstbijzijnde WED2B-winkel of ga voor meer inspiratie naar Instagram, Facebook of Twitter.