Wist je dat de juiste onderrok een groot verschil kan maken voor de look en feel van je trouwjurk? Dit magische, verborgen accessoire verbetert en ondersteunt de vorm van elke jurk, creëert een welgevormde taille en heuplijn en voegt sprookjesvolume toe aan rokken. Het geeft je zelfs meer vrijheid om te bewegen, door de zoom van je jurk van je benen op te tillen, zodat je de hele nacht vrolijk kunt dansen!

Bij WED2B hebben we vijf verschillende onderrokstijlen voor verschillende silhouetten. Deze zijn allemaal gemaakt in het VK met behulp van de beste kwaliteitsmaterialen en een comfortabele power-net body. Elke stijl heeft ook een verstelbare tailleband, zodat één maat comfortabel past over de meeste maten en lichaamsvormen. Klinkt goed? Lees dan verder om uw perfecte onderrok te vinden ...

Moet ik een onderrok onder mijn trouwjurk dragen?

Onze deskundige bruidsadviseurs worden vaak deze vraag gesteld en voor de meeste bruiden is het antwoord ja! Het dragen van een onderrok zorgt ervoor dat de vorm van je jurk de hele dag absoluut perfect blijft. Het houdt ook de lagen stof weg van je benen, zodat je je koel, comfortabel en volledig onbeperkt voelt.

Comfort en stijl

Het is een veel voorkomende misvatting dat onderrokken alleen bedoeld zijn voor bruiden met grote jurken in prinsesstijl en dat slankere jurken zonder hen prima zijn. Maar een onderrok doet zoveel meer dan lagen net onder je rok toevoegen. Onze power-net-taillebanden maken je silhouet bijvoorbeeld ook gladder. Dit creëert de illusie van een perfect figuur zonder dat je voor oncomfortabel ondergoed in Bridget Jones-stijl hoeft te gaan! De elastische tailleband van onze onderrokken moet ook op je natuurlijke taille zitten, dus het is supergemakkelijk om te dragen. De volheid die het prachtige silhouet creëert, begint pas vanaf de heup.

Zorgen voor je onderrok

Zorg voor je onderrok is vrij eenvoudig, omdat het onwaarschijnlijk is dat je eten of drinken morst. Voor wat extra pre-bruiloft oomph doet een beetje stoom wonderen. Gebruik een handstomer of probeer de oude 'hangend in de badkamer na een warme douche'! Je kunt ze ook ter plaatse reinigen of indien nodig voorzichtig met de hand wassen.

Stijlen van onderrok

Een hoepel: Een onderrok met één ring heeft een enkele ring die gewoonlijk een omtrek heeft van 67 tot 83 inch. De hoepel zit netjes onder elke A-Line-jurk om de vorm onderaan te houden.

Twee hoepels / Tiered: Een onderrok met twee ringen heeft twee afzonderlijke hoepels, meestal met een omtrek van 75 tot 105 inch. Twee gebogen of gelaagde stijlen werken het beste met A-lijn jurken, baljurken en prinsessensilhouetten om veel volheid te creëren.

Fishtail: Een fishtail onderrok is ontworpen om te zitten onder een jurk in fishtail / zeemeermin-stijl. Deze onderrokken hebben meestal een omtrek van 75 tot 87 inch en hebben ruches aan de onderkant om de zoom van de rok uit te schoppen.

Verdubbel het plezier

En het is niet nodig om er maar één te houden! Een slimme manier om een ​​echte wauw-factor aan een volledige rok toe te voegen, is door twee onderrokken op elkaar te leggen voor maximaal volume. Dit is ook een slimme manier om lengteveranderingen te voorkomen. Onze deskundige bruidsadviseurs kunnen u helpen de juiste combinatie te vinden die bij uw jurk past en u het ultieme sprookje geven.

Hieronder hebben we enkele van onze jurken op elkaar afgestemd met de perfecte onderrok, zodat je het volledige effect van dit belangrijke accessoire kunt zien ...

Baljurk en jurken in prinsesstijl

Een volle onderrok met drie lagen kan worden gebruikt om volume toe te voegen aan een jurk in prinsesstijl. En, als een toegevoegde bonus, zal het je taille ook kleiner doen lijken! Onze drielaagse 153 onderrok is ontworpen voor grote trouwjurken die vol zitten vanaf de taille. Met een omtrek van 106 tot 126 inch zal het ook een deel van het gewicht van de rok dragen. Dit betekent dat je jurk comfortabeler is om te dragen en het prinses-perfect de hele dag blijft.

Ballgown trouwjurk zonder en met een onderrok Underskirt featured: 153, Dress featured: Keeley

Fishtail silhouetten

Onze fishtail onderrokken zijn ontworpen om te zitten onder fishtail / zeemeermin-stijlen, die vaak veel stof aan de onderkant hebben. De juiste onderrok helpt het gewicht van de jurk te behouden en de vorm te behouden. Je krijgt ook een vloeiende lijn van je middel tot je voeten en je kunt lopen zonder je zorgen te maken dat de ‘staart’ van je jurk misvormd raakt. Onze 189 onderrok heeft bijvoorbeeld een langere elastaan ​​body en net alleen aan de onderkant, dus het is in lijn met een fishtail of trompet silhouet. Als alternatief is onze 190 onderrok dezelfde stijl, maar heeft ook een hoepel, die uw jurk een meer gestructureerde uitstraling geeft.

Onderrok gekenmerkt: 189, Jurk gekenmerkt: Megan

A-lijn en fit en flare stijlen

Voor deze silhouetstijl is een medium onderrok met een optionele hoepel de perfecte oplossing. Onze 163 onderrok, met zijn bescheiden lagen, is ideaal voor deze look en komt ook in een verstelbare versie voor bruiden van maat 44+. Het werkt perfect met de klassieke A-lijn rok en helpt bij het toevoegen van een mooie taille definitie.

Onderrok gekenmerkt: 163, Jurk gekenmerkt: Caterina
Onderrok gekenmerkt: 163, Jurk gekenmerkt: Jamie

Het is ook een droom met fit- en flare-stijlen. Onze 163 onderrok begint pas uit te steken onder de heupen, wat ruimte laat voor het langere lijfje in deze stijl van kleding.

 

Kortere, thee-lengte ontwerpen

Tot slot, als je voor plezier en flirterig gaat in plaats van full-length en klassiek, hebben we ook de perfecte onderrok voor jou. Onze 125 onderrok is een kortere, volledig rokende stijl die perfect is voor het toevoegen van volheid en volume aan fantastische theelange stijlen, voor die veerkrachtige retro-look.

Onderrok gekenmerkt: 125, Jurk gekenmerkt: Abilene

Ben je klaar om je perfecte onderrok te vinden? Klik hier voor onze volledige selectie en of hier voor ons assortiment prachtige trouwjurken. Bekijk ook onze Instagram-, Facebook- of Twitter-pagina's voor jurken, accessoires, leveranciers en nog veel, veel meer.