Elke bruid wil die speciale, unieke bruidsjurk vinden. Een jurk die haar het gevoel geeft dat ze miljoenen waard is. Gelukkig is dat wat onze Signature Collection het beste doet. De ontwerpen zijn allemaal opvallende statement-stukken. Ze zijn geïnspireerd door catwalktrends en elk is onderscheidend, uitdagend en absoluut adembenemend, allemaal samengevoegd tot een jurk. Dus als je op zoek bent naar een compleet unieke trouwjurk ben je hier op het juiste adres.

Een echte showstopper

Deze verleidelijke crêpe jurk is perfect voor het pronken van je geweldige rondingen terwijl het geborduurde kant op het lijfje prachtig is.

Volledig vooraanzicht van Archer, een unieke trouwjurk Archer

Luxe laagjes

Het lijfje is bedekt met een combinatie van spinnenweb en geborduurd bloemenkant, wat het lijfje diepte geeft. De gedimde halslijn wordt ook perfect gecompenseerd door de brede bandjes, die zijn uitgesneden om de bovenkant van de armen te flatteren.

Vooraanzicht van dichtbij van Archer, een unieke trouwjurk

Prachtig kant

De details in het kant zijn prachtig en bieden verleidelijke glimpen van de huid, terwijl ze nog steeds voldoende dekking bieden. We houden van de kanten lijnen die langs de slanke crêpe rok lopen waardoor de taille en de heupen worden geflatteerd.

Gedetailleerde weergave van Archer, een unieke trouwjurk

Elegantie

De achterkant heeft een klassieke illusie, omringt met prachtig kant met een elegante rij bedekte knopen. Het kant is een mooi plaatje en loopt verder langs de rok voor een prachtig effect. Draag dit met onze sprankelende Solstice-riem en ook onze moderne Deco-kam om de look af te maken.
Achteraanzicht van dichtbij van Archer, een unieke trouwjurk

Mix ‘n’ Match

En als de illusie achterkant nog niet genoeg was, is er nog een kanten uitgesneden sleep. Terwijl het prachtig achter je aan sleept, ziet het er zowel luxe als eigentijds uit. Combiner het met onze met satijn afgewerkte LouLou sluier voor de perfecte combinatie van een eenvoudige en verfijnde styling. Als alternatief, voor een eveneens unieke trouwjurk, kijk ook eens naar Atlas.
Volledig achteraanzicht van Archer, een unieke trouwjurk

Onderscheidende stijl

Vervolgens hebben we de elegante Phoenix, een dramatische rechte crêpe jurk die je prachtige rondingen geeft waarvan je nog niet wist dat je ze had. De Phoenix is beschikbaar in de maten 32 tot en met 42.

Volledig vooraanzicht van Phoenix, een unieke trouwjurk Phoenix

Moderne elegantie

De diepe hals wordt verzacht door een hogere illusie halslijn, die ook voldoende dekking geeft. Het ontwerp wordt vervolgens afgewerkt met geborduurde kantapplicaties en sprankelende kralen. De schattige kapmouwtjes zijn de kers op een hele mooie taart.

Vooraanzicht van dichtbij van Phoenix, een unieke trouwjurk

Catwalk chic

Draai je om en de achterkant heeft nog meer wow-factor. Prachtige kanten applicaties bedekken de hele achterkant van de jurk en heeft een elegante rij met bedekte knoopjes.

Achteraanzicht van dichtbij van Phoenix, een unieke trouwjurk

Een design meestewerk

De laatste dramatische touch is de volle sleep, deze is gedecoreerd met mooi kant. Gecombineerd met de geweldige vormen die deze jurk creëert, is het een echt statement voor moderne bruiden die willen opvallen. Als je op zoek bent naar een andere maar even unieke trouwjurk, kunt u Galilea in plaats daarvan proberen.

Volledig achteraanzicht van Phoenix, een unieke trouwjurk

Klik hier om uw unieke trouwjurk te vinden of hier om de volledige Signature-collectie te bekijken. Probeer je favorieten in je dichtstbijzijnde WED2B-winkel of ga voor meer inspiratie naar Instagram, Facebook of Twitter