Gefeliciteerd! Nu je jouw droomjurk gevonden hebt kun je vast niet wachten om hem op je grote dag te dragen. Wist je dat wanneer je je jurk op de correcte wijze aan doet, je er nog beter uit ziet wanneer je naar het altaar loopt?

Onze bruidsexperts kunnen je helpen om dit resultaat te behalen. Ze hebben een snelle, puntsgewijze handleiding voor je opgezet om te zorgen dat elk knoopje en elke laag op de juiste plek zit. Het enige waar jij je nog zorgen om hoeft te maken is om je geloften te onthouden!

 Cómo ponerse el vestido de novia Vestido de novia destacado: Lucille door Viva Bride

Het juiste ondergoed

  • Allereerst zorg je voor een goede, ondersteunende BH en ondersteunend of corrigerend ondergoed. Deze bevinden zich netjes en onzichtbaar onder je jurk. La ropa interior adecuada para usar debajo de tu vestido de novia

Het uitlijnen van je trouwjurk en onderrok

  • Terwijl je jurk nog op de hanger hangt, trek je de onderrok op in je trouwjurk. Daarna laat je beide zachtjes op de vloer zakken.
  • Creëer een opening in het midden van de onderrok (met de jurk rondom de rok), zodat je er gemakkelijk in kunt stappen.
  • Stap voorzichtig in het gat en trek dan de onderrok op rond je middel, zodat de rok comfortabel op je heupen rust.

Alineando el vestido de novia y la camiseta

  • Trek vervolgens de jurk omhoog over de onderrok, waarbij je er voor zorgt dat de naden op je jurk gelijk lopen met de naden op de onderrok.

Asegurando el ajuste del vestido de novia de tus sueños

Het perfect passende lijfje

  • Trek vervolgens het lijfje van de jurk omhoog en steek je armen door de bandjes om mouwen.
  • Als je jurk een elastische band heeft, dan kun je deze op dezelfde manier bevestigen als een BH band. Maak vervolgens de haakjes aan de achterzijde aan elkaar vast.

 Un corpiño perfectamente ajustado en tu vestido de novia

  • Terwijl je de rits omhoog trekt houd je beide zijden van de jurk tegen elkaar, zodat er niet te veel druk op de rits staat.
  • Zodra de rits volledig omhoog getrokken is, controleer je of de rits op je ruggengraat valt. Zo niet, trek de jurk wat omhoog en vervolgens naar beneden, om deze op je juiste plek te krijgen.

Cómo ponerse la cremallera de su vestido de novia

  • Als je jurk knoopjes heeft, trek je voorzichtig alle elastische lusjes over de knoopjes heen.
  • Controleer of je geen knoopjes gemist hebt, anders ontstaat er geen perfect rechte lijn. Abotonarse el vestido de novia

Nu wordt het pas echt leuk ...

Je bent klaar! Nu kan de pret pas echt beginnen door het toevoegen van de accessoires, schoenen en uiteraard de sluier. Veel plezier!

 Complementando el vestido de novia de tus sueños

Klik hier om je perfecte trouwjurk te ontdekken, en pas je favorieten in de dichtsbijzijnde WED2B winkel, waar onze bruidsexperts je kunnen helpen met het passen van jurken, het beantwoorden van vragen  en het aanbevelen van de perfecte accessoires om je look compleet te maken. Voor meer inspiratie bezoek onze Instagram, facebook of Twitter.